Kennismaken met Casa Fontelheira

Tsja lieve geïnteresseerde mensen, lieve gasten die ooit bij ons zijn verbleven of gewoon leuke mensen die ons in het verleden een mail hebben gestuurd aangezien zij op een of andere manier interesse hadden of hebben in Casa Fontelheira.

Het duizelt in mijn hoofd. Het duizelt van de ideeën, de dingen die ik jullie allemaal vertellen wil, de belevenissen die we dit jaar ervaren hebben, de plannen om uit te breiden. Ik wil alles wel tegelijk vertellen en beschrijven maar dat gaat natuurlijk niet. Ik hoop dat jullie een beetje begrip hebben dat deze blog misschien een beetje verwarrend is door de vele gedachten maar het is in ieder geval wel op gevoel geschreven.

Ons eerste seizoen zit erop. En wat voor één. Wat was het leuk. Te leuke gasten, lieve kinderen en vaak te gezellig en daardoor vaak te laat naar bed! We denken zelf dat zo’n eerste seizoen vaak nooit meer herhaalt kan worden. Zo bijzonder.
In de blogs die jullie hier kunnen lezen zullen bepaalde belevenissen, gedachtes, ervaringen en gebeurtenissen beschrijven. Maar ook zal ik leuke ervaringen beschrijven over de omgeving. Wat er hier nou zo leuk is en wat niet. Want ook die dingen gebeuren hier. Neem eens bureaucratie.

Over wat er hier nou allemaal precies te doen is, over de prachtige natuur, over de festa’s die gehouden worden, maar ook over het wel en wee van Casa Fontelheira en van onszelf. Ook zal ik in de toekomst gasten die ooit bij ons verbleven zijn vragen een leuk item te schrijven! Zo kan iedereen eens de visie van een ander zien of beleven. Lijkt me wel interessant. Jullie ook?

Nog niks concreets dit keer, behalve het feit dat het een geweldig hoogseizoen was! Tijdens het naseizoen af en toe wat gasten die van de rust willen genieten en geen krijsende kids om zich heen willen. Gasten die wegdromen in hun zoveelste boek, gasten die alle prachtige steden en natuurgebieden die we hier rijk zijn willen bezoeken en gasten die van onze kookkunsten willen genieten. Zo kunnen ze volledig van hun vakantie genieten en zo de westerse stress van zich af laten glijden.

Ik ga nu snel verder met koken.

Liefs,
Elisa xxxx