Trouwen in het buitenland – Casa Fontelheira

chrome_2017-08-15_15-49-45

Trouwen in het buitenland – Casa Fontelheira

Vrij als een vogel, elk plekje op de wereld als mogelijke bestemming.
Met de wijsheid en de wind onder de vleugels laat hij zich leiden naar
zijn bestemming. Trouwen in het buitenland. Zo vrij als een vogel zou je elk bijzonder
plekje op de wereld kunnen uitkiezen voor een van de meest speciale dagen van je leven. Dat maakt de keus misschien daarom juist niet eenvoudig. Je weet precies wat je wilt, hoe jullie dag er uit moet gaan zien. In een persoonlijke, intieme sfeer. Sfeervol, authentiek en bijzonder tegelijk. Met de warmte van de zon en een adembenemend uitzicht. Laat je in vogelvlucht meevoeren naar Portugal, waar Elisa en Max van Casa Fontelheira jullie en jullie gasten een onvergetelijke dag zullen laten beleven.

Casa Fontelheira is uniek gelegen in het Douro gebied van Noord-Portugal. In een oase van rust en luxe met een spectaculair uitzicht over de groene heuvels. Authenticiteit in de breedste zin van het woord. De volledig gerenoveerde en sfeervolle villa uit 1860 met de prachtig aangelegde tuinen als decor. Waarin Elisa en Max jullie zullen laten kennismaken met de Portugese gastvrijheid pur sang. Met toewijding en betrokkenheid zullen zij op professionele wijze invulling geven aan al jullie wensen voor jullie huwelijksdag. Zodat het niet alleen een van de mooiste dagen van jullie leven zal worden, ook een onvergetelijk verblijf in Portugal voor jullie én jullie dierbare gasten.
Met de wijsheid en de Portugese wind onder de vleugels heb je op Casa Fontelheira de perfecte bestemming voor jullie bruiloft gevonden.

chrome_2017-08-15_15-49-36