Kinderen

logo zonder balk

CASA FONTELHEIRA, EEN GLAMPING VOOR KINDEREN

Casa Fontelheira is een paradijs voor kleintjes en grote kids. We hebben gemerkt wat kinderen nou écht leuk vinden. Buiten de gezellige spelletjes die we uitlenen (rummikub, mens erger je niet, triviant, monopolie, sjoelen, boggle en nog veel meer) organiseren wij vaak leuke games voor alle leeftijden. Tafeltennis toernooien, jeu-de-boules wedstrijden ( ook voor de ouderen en vooral bij de mannen favoriet onder het genot van een pilsje.)😊
Boogschietwedstrijden, zeskamp etc. En wie van de familie maakt het beste bommetje? Verder zijn deze activiteiten favoriet:

Zelf pizza's bakken

image (1)

Eén keer per week kunnen alle kinderen zelf pizza’s leren bakken. Van het deeg rollen tot een mooie ronde vorm, tot het beleggen van de pizza met al het lekkers dat ze zelf uit mogen kiezen. Ook leggen de kinderen de pizza zelf in de speciale heet gestookte pizza oven naast het restaurant. Succes gegarandeerd bij het smullen van die zelfgemaakte pizza’s!

BBQ & Bingo

Bingo 1 (Middel)

Eerst gezellig BBQ’en dan… BINGO! Jong en oud spelen mee met het altijd geslaagde spel Bingo. Je kunt leuke en lekkere prijzen winnen. Hoe leuk is dat voor het hele gezin? En wat we zelf het allerleukste vinden is dat we de opbrengst van de bingokaarten aan het goede doel schenken. Zoals organisaties die zich inzetten voor de zwerfhonden in Portugal, of de Alzheimer en het bejaarden huis hier in onze gemeente zelf waar we puzzelboekjes, spellen, kaarten en andere hoognodige materialen voor kopen van de opbrengst.

Avonturenpark Ribeira De Pena

Wil je de kinderen een dag bezorgen waar ze het nog lang over hebben? Neem ze dan mee naar het prachtige avonturenpark, zo’n 15 kilometer verderop in Ribeira de Pena. Hier kun je de hele dag uit je bol gaan. Het is maar net hoe avontuurlijk je het wilt maken. Denk aan boomklimmen, kanoën, paintball, karten en bobsleeën. De absolute topper is één van de langste Fantastic Cables van de wereld. ‘Vliegen’ met 130 km per uur… wie durft?!

Uitjes waar tieners en pubers blij van worden!

casafontelheira-001 (47)

 Een vakantie in Noord -Portugal is er eentje die ook pubers en tieners niet snel gaan vergeten. In de bergen kunnen ze hun grenzen eindeloos verleggen. Want op het gebied van outdoor is er van alles te beleven. Het is maar net voor hoeveel avontuur jou kinderen in zijn!

Adventures voor het hele gezin

Wat denken jullie van rafting in het voor- of naseizoen? Of canyoning in de warme zomer? Ook als je kinderen liever paardrijden, kanoën, paintballen of karten, alles kan in Portugal. Helikoptervluchten zijn zelfs mogelijk.

Dat canyoning zo razendpopulair is onder de jongeren, is niet zo gek. Samen maak je een spannende tocht door de ruige natuur. En als de kinderen durven wil je als ouders toch niet achterblijven? Onder veilige begeleiding komen jullie op plekken waar je anders nooit kan komen. Zo geniet je samen van het Portugese landschap op een indrukwekkende manier.

 Casa fontelheira weet wat kids leuk vinden.

Welk avontuur je ook aan wilt gaan, Casa Fontelheira regelt het voor je. Dit adembenemende resort in het groene Portugal werkt samen met uitsluitend professionele gidsen. Want veiligheid staat natuurlijk voorop bij avontuurlijke excursies.

Zie je jezelf als van een rots springen, abseilen bij watervallen, door kliffen wurmen en duiken door gaten? Wij wensen je alvast veel voorpret

Translate »