Voorwaarden

logo zonder balk

Algemene voorwaarde:

ALGEMENE VOORWAARDEN: Deze algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor Casa Fontelheira als voor degene die een huurovereenkomst met ons afsluit.

PRIJZEN: Prijzen zoals vastgelegd in de huurovereenkomst zijn onder voorbehoud van vergissingen bindend.

AANSPRAKELIJKHEID :Huurder is persoonlijk aansprakelijk voor de schade door hem, haar, één van de gezinsleden of gasten van huurder, al dan niet per ongeluk of met opzet veroorzaakte schade aan de eigendommen van Casa Fontelheira.

BEVESTIGING VAN UW BOEKING EN BETALING: Na uw reservering en aanbetaling van 50%, sturen wij u binnen een week een bevestiging van de aanbetaling, dit is tevens uw boekingsbevestiging. Als de aanbetaling niet binnen een week is voldaan vervalt uw boeking. Tevens gaat u na de aanbetaling akkoord met de algemene voorwaarden. Het restant bedrag dient u uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode over te maken op ons rekeningnummer. Is het bedrag niet binnen een week op ons rekeningnummer, dan vervalt uw boeking. Let op: uitgezonderd voor groepen /bruiloften/bedrijven . Hiervoor geldt dat het restant bedrag uiterlijk 8 weken voor aankomstdatum/event voldaan moet worden

ANNULERING: Bij annulering langer dan 2 kalendermaanden voor de reserveringsdatum bent u alleen de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering korter dan 2kalender maanden voor de reserveringsdatum bent u het volledige huurbedrag verschuldigd. Wij adviseren dan ook een ieder een annuleringsverzekering af te sluiten, om onaangename verrassingen te voorkomen.

WIJZIGING HUURPERIODE: dit kan alleen op basis van beschikbaarheid doorgevoerd worden.

AANKOMST EN VERTREK: De check in na 16.00 uur en tot 22.00 uur
Check outs uiterlijk tot 10.00 uur.

EINDSCHOONMAAK EN BORG: Eindschoonmaak is verplicht en niet bij de huurprijs inbegrepen. U levert het gehuurde bezemschoon en de vaat afgewassen in de kast op. De schoonmaak kosten dienen bij aankomst contant afgerekend te worden en bedraagt 65,00 euro voor de lodges en 75,00 euro voor de casa’s. U betaald een borgsom van 150,00 euro contant bij aankomst, deze ontvangt u na verblijf zonder calamiteiten weer retour.

HUISVUIL: Het huisvuil moet gedeponeerd worden in de door ons aangegeven locatie.

Door (extreme) weersomstandigheden, stakingen en overmacht (zoals o.a. (natuur)rampen of het sluiten van het luchtruim door de overheid),
kunnen vertragingen en/of annuleringen van vluchten en of reserveringen ontstaan. Dit kan gevolgen hebben voor de uitvoering van uw verblijf en eventueel tot extra kosten leiden. Casa Fontelheira is niet aansprakelijk voor eventuele hieruit voortvloeiende kosten en gevolgen.

Translate »