Yoga

Yoga vakantie in Portugal bij Casa Fontelheira in samenwerking met Katie Bee

  • 7 nachten verblijf in een luxe tent of casa. 
  • 6 x Ontbijt – 6 x Lunch – 5 x Diner 
  • Tweemaal yoga per dag, verzorgt door Katie Bee 
  • Wijn Tour- & Tasting of dagtrip naar UNESCO-genoteerde stad Guimaraes 
  • Transport van en naar het vliegveld [OPO – Porto] 

PRIJZEN  PRE-SALE PRIJZEN – BOEKINGEN VOOR 1 APRIL  Enkele bezetting – gedeelde accommodatie in een luxe tent € 700,-  Enkele bezetting [privé] tweepersoonsbed – gedeelde accommodatie in een luxe tent € 775,-  Dubbele bezetting [privé] tweepersoonsbed – gedeelde accommodatie in een luxe tent € 700,- p.p.  Enkele bezetting – gedeelde accommodatie in een luxe casa € 925,-  Dubbele bezetting – gedeelde accommodatie in een luxe casa € 750,- p.p.  Dubbele bezetting – privé kamer, gedeelde badkamer in een luxe casa € 650,- p.p.  GROEP DEAL – Boeking voor 5 of 6 personen – accommodatie in een en dezelfde luxe tent € 600,- . 

 

Prijzen vanaf 1 April

Enkele bezetting – gedeelde accommodatie in een luxe tent € 750,-  Enkele bezetting [privé] tweepersoonsbed – gedeelde accommodatie in een luxe tent € 825,-  Dubbele bezetting [privé] tweepersoonsbed – gedeelde accommodatie in een luxe tent € 700,- p.p.  Enkele bezetting – gedeelde accommodatie in een luxe casa € 975,-  Dubbele bezetting – gedeelde accommodatie in een luxe casa € 850,- p.p.  Dubbele bezetting – privé kamer, gedeelde badkamer in een luxe casa € 700,- p.p.  GROEP DEAL – Boeking voor 5 of 6 personen – accommodatie in een en dezelfde luxe tent € 675,- p.p. 

Accomodatie

Casa Fontelheira biedt twee verschillende soorten accommodaties voor u. De luxe van een casa-appartement of de unieke en luxe mogelijkheden van glamping in een van de verschillende safari tenten / lodges. De casa’s zijn ingericht in stijl met een authentieke uitstraling en de luxe tenten zien er geweldig uit. Neem een kijkje op onze website om het zelf te bewonderen: www.casafontelheira.com Laat het ons weten als je liever in een Glamping-tent of Casa verblijft, we laten je weten wat er nog voor je beschikbaar is! 

Elke lodge heeft een keuken met keukengerei, loungebank, tafel, eigen badkamer met luxe douche, dubbele wastafel en toilet. Terras met picknicktafel, ligstoelen en panoramisch uitzicht, tuinen en groene velden. Inbegrepen in uw pakket is ontbijt met thee en koffie, lunch en diner. Drankjes tijdens lunch en diner zijn niet inbegrepen. Als u voedselallergieën of -intoleranties heeft, laat het ons dan weten. YOGA Katie Bee zal de yogalessen leiden tijdens deze retraite. Ze is een yoga-instructrice met meer dan 500 uur, die de hele wereld heeft gereisd en yoga heeft onderwezen. Haar reis begon meer dan 10 jaar geleden toen ze voor het eerst met yoga in aanraking kwam en haar eigen persoonlijke ‘manier’ ontwikkelde om angst te bestrijden. 5 jaar geleden voltooide ze haar eerste 200 uur als yogaleraar in New York City. Van daaruit vervolgde ze haar reis en stopte met haar baan om te trainen, reizen en les te geven. Ze verhuisde een jaar naar Australië om haar eigen ruimte te openen, om privélessen te geven en groepssessies te houden op verschillende locaties. Daarna volgde ze een 300 uur durende Hatha-gebaseerde yoga training in Rishikesh, India. Katie bleef studeren in Bali, Myanmar en Sri Lanka (waar ze haar opleiding tot Aerial Yoga lerarenopleiding volgde). Katie is momenteel gevestigd in Sri Lanka, waar ze werkt als instructeur en facilitator die les geeft op yoga-retraites. Ze geeft Vinyasa, Hatha, Slow Flow, Restorative, Yin, Meditatie / Pranayama en Aerial yoga-lessen. Katie’s yogapraktijk en lesstijl is verplaatst van een plaats van puur yang (actieve) yoga naar een meer evenwichtige combinatie van zowel yin (langzamere) als yangstijlen van yoga. In deze retraite zullen we deze harmonie ook vinden met een actievere yogapraktijk in de ochtend (Vinyasa, Hatha) en een langzamere, rustiger oefening in de avond (Yin, herstellende, meditatie of yoga nidra). Alle verschillende niveaus van yoga-beoefenaars zijn welkom! Ga voor meer informatie naar @katiebeeyoga op Instagram.

Activiteiten

We bieden geen dagelijkse planning zoals normale retraites. Het is een ontspannende week waarin u beslist aan welke activiteiten u wilt deelnemen of niet. Naast maaltijden zijn er optionele activiteiten. Het is ieders vakantie en je kunt het maken zoals je wilt. Iedereen heeft iets anders nodig tijdens zijn of haar vakantie, of je nu van een zeer actieve vakantie houdt met raften, canyoning en fietsen of als je liever elke dag aan het zwembad wilt chillen, dat kan ook.

Overige activiteiten

chrome_2020-06-19_14-30-36

○ Raften ○ Canyoning ○ Fietsen ○ Wandel tour ○ Massage ○ Gezichtsbehandelingen ○ Golfen ○ Autoverhuur ○ Dagtrip naar Porto Het belangrijkste is dat je kunt doen waar je zin in hebt, het is jouw vakantie. We helpen je graag de beste vakantie ooit te maken. ’s Avonds bieden we een gezamenlijk diner en iedereen is welkom om deel te nemen, deze diners zijn allemaal inbegrepen in uw pakket.

 

 

LOGISTIEK EN VERVOER Onze retraite begint 24 september in de vooravond met een korte les / meditatie – om te ontspannen na uw reis – en wat tijd om te settelen en elkaar te leren kennen. Het dichtstbijzijnde vliegveld bij Casa Fontelheira is Porto [OPO]. Het ligt op ongeveer een uur rijden van Casa Fontelheira. Daarom raden we iedereen aan de vlucht ‘s ochtends of in de voormiddag te plannen. Wij regelen vervoer van en naar de luchthaven: → Ophalen van het vliegveld [OPO] naar Casa Fontelheira: 14:00 op 24 september → Retour van Casa Fontelheira naar de luchthaven [OPO]: 10:00 uur op 1 oktober Als u het vervoer niet kunt maken, houd er dan rekening mee dat een taxi ongeveer 100 euro kost vanaf het vliegveld naar Casa Fontelheira. We kunnen ook aanbevelen om eigen vervoer te huren en zelf naar Casa Fontelheira te komen! Op deze manier kun je de prachtige omgeving verkennen en Porto of andere nabijgelegen dorpjes en steden te verkennen! Onze retraite eindigt op 1 oktober na een vroege ochtend les en ontbijt. Voor iedereen wie reist met het inbegrepen vervoer, vertrekken we om 10:00 uur. Wanneer er zelf vervoer is geregeld, zal de uitcheck om 11:00 uur plaatsvinden. KLAAR OM TE BOEKEN? Wanneer u klaar bent om uw boeking te bevestigen, stuur dan een e-mail naar info@casafontelheira.com of www.instagram.com/katiebeeyoga en wij sturen de offerte. Gelieve ons te voorzien van de volgende informatie in uw e-mail: ★ Voor- en Achternaam ★ Leeftijd ★ Verblijfs Voorkeur ★ Voedselallergieën en / of -intoleranties Wij vragen een aanbetaling van 50% om uw boeking te bevestigen, het resterende bedrag zal 4 weken voor aankomst verrekend dienen te worden of contant bij aankomst. De aanbetaling kan niet worden gerestitueerd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er nog vragen zijn over de retraite. Bedankt voor de interesse in onze Yoga Retraite! We verwelkomen je graag in september 2020.

Yoga retraite vakantie in Porutgal?

Wilt u na een jaar hard werken tot rust komen in het zonnige Noord-Portugal d.m.v. een yoga retraite vakantie? Boek dan een verblijf bij Casa Fontelheira en geniet van de rust, de omgeving en alles wat Noord-Portugal te bieden heeft. Boek dan hier een accommodatie of stuur ons een e-mail naar info@casafontelheira.com.

Translate »