Zakelijk

logo zonder balk

Bedrijfsuitje naar het buitenland organiseren?

Op zoek naar een unieke plek in het buitenland voor een teamuitje? Gevonden! Casa Fontelheira is een inspirerende locatie in Portugal voor je bedrijfsuitstapje. Je team neemt even afstand van de dagelijkse werkvloer en komt hechter dan ooit terug. De vallei van Vila Nune creëert nieuwe inzichten en brengt je bedrijf vérder.

 

Succesvolle meeting in
Portugal

Over je verrassende keuze voor Casa Fontelheira zullen je collega’s nog lang napraten. Hier in Noord-Portugal kom je bijeen in een idyllische sfeer, waar alles kan en niets moet. Ons resort biedt buiten het hoogseizoen ruimte voor gezelschappen tot zo’n 50 personen. En deze bijzondere locatie tussen het Portugese groen bereik je vanaf de luchthaven Porto in slechts een uur.

Evenementen
op maat

Met het mooie Zuid-Europese weer heb je de keuze uit meerdere vergaderplekken in onze tuinen. De luxe tenten bieden ideale ruimtes om in groepjes samen te werken. Er kan ook overnacht worden, want de glamping voorziet in alle luxe en comfort. Zo beschikt elke tent over een exclusieve badkamer, comfortabele bedden en verwarming voor de koudere dagen. Tijdens het eten en drinken geniet je aan de lange picknicktafels van een fenomenaal uitzicht. Ook kan je aanschuiven op de binnenplaats of in ons restaurant. We schenken wijn van de lokale wijnboer en de streekproducten komen uit de omliggende dorpjes. Heb je wel eens vergaderd met de voeten in het water? Het verwarmde zwembad geeft de nodige afwisseling op je training of bijeenkomst. Als je afdeling een beloning verdient voor goede prestaties, dan leggen we je medewerkers extra in de watten. Waar wordt jouw team blij van? Lunchen tussen de wijngaarden of een massage onder de rustgevende hemel? We denken met je mee voor originele incentives.

Met collega’s erop uit in Noord-Portugal

In de regio is van alles mogelijk om een gevarieerd programma samen te stellen. Casa Fontelheira vormt een perfect vertrekpunt voor allerlei activiteiten. Hoe sportief of cultureel wil je het hebben? We regelen outdoor adventures, olijfolie workshops en excursies naar Porto. Wij adviseren je over de eindeloze mogelijkheden. Ook werken we samen met trainers en begeleiders uit Nederland en Portugal. Voor een perfect georganiseerd event! Een bedrijfsuitje in het buitenland draagt bij aan het realiseren van ambities. Na een verblijf op Casa Fontelheira gaat je team met een ervaring rijker weer aan de slag. Verwelkomen we jouw organisatie binnenkort in Portugal? Daag Max & Elisa gerust uit!

Recensies teambuilding programma’s

Bedrijf ‘Geopy’, najaar 2017

Elisa & Max, names Geopy wil ik jullie heel erg bedankt! We hebben allemaal positieve feedback gekregen. En een enorme waardering vanuit het management team dat jullie zo flexible waren! Alles was fantastisch en we hadden ons geen betere plekje voor onze teamuitje kunnen bedenken! Nogmaals heel erg bedankt voor fantastisch werk dat jullie hebben geleverd! Ook dank aan alle personeel en staff voor het verzorgen van lekkere eten! Dat was heel erg in de smaak gevallen!”

Bedrijf ‘Onegini’, najaar 2017:

“Afgelopen oktober 5 dagen in Casa Fontelheira geweest met ons bedrijf, een groep van totaal 23 mensen. We hadden het geluk het hele resort tot onze beschikking te hebben. Waanzinnige locatie, prachtige uitzichten, meer dan luxe glampingtenten en twee geweldige casa’s. Dat gekoppeld aan een meer dan fantastische gastheer en gastvrouw die ons geweldige ondersteunden bij alle onverwachte tegenslagen die tijdens zo’n Company Trip nou eenmaal altijd de kop opsteken. Niemand in de groep had ook maar iets aan te merken op ons verblijf en de locatie en dat is een unicum op zich! De reacties zijn ook nu nog steeds meer dan enthousiast en meer dan 1 collega is van plan hier de zomervakantie eens door te brengen! Een top adres voor zowel Company Trips, Familievakanties als Bruiloften. Deze mensen verstaan hun vak geweldig en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je verblijf bij Casa Fontelheira onvergetelijk wordt. En dat lukt ze!”

Translate »