Nieuwsbrief

Nieuwe website online!

 Geduld is een schone zaak… eindelijk mogen we het verklappen: onze gloednieuwe website is online! Achter de schermen is er hard gewerkt om onze droomplek vanaf elk computer- of telefoonscherm een prachtig gezicht te geven. Passend bij de sfeer die je op resort Casa Fontelheira vindt.


Liefs van Elisa, Max, Ko en Beauty

Nóg meer ruimte...

 Wat zijn we blij dat er weer perspectief is na twee zware jaren. Natuurlijk hebben we in die tijd niet stilgezeten. Gelukkig is het hier in Noord-Portugal altijd heerlijk buiten. Onder de strakblauwe luchten hebben we dan ook flink geklust en getuinierd. Omdat Casa Fontelheira voor gezelligheid én ruimte staat, is een prachtig groot en gezellig terras aangelegd met ook nog eens een waanzinnig uitzicht over de vallei. Ook hebben we onze speeltuin voor de kleine avonturiers uitgebreid

Nu boeken = extra verwennerij

Vanaf 1 april verwelkomen we onze gasten. Nu alles zo spik en span is,
kunnen we niet wachten om onze plek in ‘t hart van de natuur te laten zien.
Reserveer je in februari voor dit jaar (t/m oktober) Dan krijg je gedurende je
verblijf een heerlijk gratis ontbijtje voor 2 personen aangeboden, bezorgd bij
je accommodatie, geheel gratis! Hoe leuk is dat? Deze actie geld helaas niet
voor het hoogseizoen, echter hebben we daar ook bijna geen
beschikbaarheid meer voor. Laat de voorpret beginnen… elke Portugese casa of luxe lodge heeft iets unieks.

Translate »