Nieuwsbrief november 2022

Nu al weer zin in volgend jaar!

 

Wat denken wij nog vaak en met veel plezier terug aan een fantastische zomer. Jij ook? Nu worden de dagen weer korter en genieten we van alle herinneringen. Maar hoe fijn is het, nu het seizoen voorbij is, om al weer te dromen over volgend jaar…

Lees in onze niewsbrief hoe je volgend jaar voordelig kunt vliegen en eenvoudig kunt boeken. Reserveer op tijd jouw mooiste plekje op de meest kindvriendelijke glamping van Portugal. Voor je het weet is het hoogseizoen weer volgeboekt.

Vlieg voordelig, boek nu!

Vliegtickets voor 2023 zijn beschikbaar. Met gunstige tijden en tegen een goede prijs vlieg je eenvoudig via Porto naar ons! Hoe eerder je boekt des te voordeliger het is. Dat geldt voor de tickets maar zeker ook voor een huurauto. Dus wacht niet langer en kijk bijvoorbeeld eens op www.transavia.nl 

Genieten, voor jong en oud!

Heerlijk om dit seizoen weer iedereen zo te zien genieten. Zowel de kinderen als de ouders een onvergetelijke vakantie bieden met onder andere sportieve activiteiten, gezelligheid rond het zwembad, pizzabakken en bingo, massages en yogalessen. Benieuwd wat je bij ons allemaal kan doen tijdens de vakantie. Neem hier eens een kijkje!

.

Nieuw boekingssysteem

Reserveren gaat bij ons nu heel eenvoudig. Via ons online boekingssysteem zie je direct de beschikbaarheid van onze lodges en casa’s. Jouw favoriete accommodatie reserveren is dan zo gedaan. Kies de periode dat je bij ons wil verblijven en met hoeveel personen je komt. Met een paar keer klikken ben je er zeker van dat je volgend jaar ook kan genieten van ons prachtige kindvriendelijke resort. 

Nogmaals willen we al onze gasten die dit jaar bij ons zijn geweest enorm bedanken. Wat was het weer een geweldig zomer met vele bijzondere momenten. Het was een onvergetelijke tijd voor jong en oud. Voor nu genieten we volop na en laden we ons op voor een nieuw seizoen. Neem nog eens een kijkje op onze website en hopelijk tot volgend jaar!

 

Liefs van Elisa, Max, Lucky en Beauty
Translate »