Trouwen

Vier je droombruiloft bij Casa Fontelheira

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Heb jij altijd al gedroomd van een bruiloft in het buitenland? Ja, het kan! Hoe romantisch zal het zijn om te trouwen in een Noord-Portugees paradijs? Ontdek wat er allemaal mogelijk is op trouwlocatie Casa Fontelheira in de idyllische vallei van Vila Nune. Daar waar het charmante Portugal bewaard is gebleven… het perfecte decor voor prachtige trouwfoto’s!

Trouwen in een Portugese oase

Dromen worden werkelijkheid als je bij Casa Fontelheira met je grote liefde trouwt. Op ons perfect onderhouden resort verwelkom je jouw familie en beste vrienden in stijl. Je beleeft niet alleen dé dag van je leven samen met jullie dierbaren, maar ook de bijzondere dagen eromheen. Je huwelijksreis begint hier. En we werken samen met de beste Wedding planners van Portugal om jou en je partner letterlijk in het zonnetje te zetten.

Buitengewoon jawoord

Wij denken graag met bruidsparen mee. Zo hebben we aandacht voor persoonlijke details bij de aankleding, romantische zitjes in onze tuinen en het organiseren van een spetterend feest. Bij Casa Fontelheira regelen we het allemaal. Ook de bruidstaart en culinaire verwennerijen tijdens jullie trouwarrangement laat je met een gerust hart aan ons over. Wens je een walking dinner of een intiem diner? Je zegt ‘t maar. In onze eigen keuken bereiden we alles met verse Portugese ingrediënten.

The perfect wedding

trouwen3

Bruiloftslocatie Casa Fontelheira is puur, luxe en trendy tegelijk. Je overnacht in exclusieve casa’s of glamour tenten, waar je alle comfort ervaart. Om de volgende morgen uitgerust na te genieten tijdens het ontbijt tussen de fruitbomen. Even ontspannen doe je bijvoorbeeld in het verwarmde zwembad of met het verkennen van de omgeving bij Casa Fontelheira.

Wil je meer sfeer proeven? Wij zijn benieuwd naar jullie trouwplannen en inspireren je met liefde over een volledig verzorgde bruiloft in Portugal!

Neem contact op met Elisa & Max

Translate »